Stalkers

Monday, 28 November 2011

Selamat Hari Lahir Mizwan !



Good Mornoon !
Hari ni aku bangun awal..tapi blogging lambat.
Soooo, jadi lahhh Mornoon !
*Morning plus Afternoon*
HEHE

Greetings bloggers !
Korang ape kabo?
Sehat?
Harap korang sehat selalu selalu and selalu okayyy?

Neway, tadi dah wish mornooon kan...
Now nak story pasal apa yang berlaku semalam !

Okay, tengok niiii :


BIRTHDAY BOY

Nama : Mizwan a.k.a Ijan

Okay, korang tauuu?
Semalam bersamaan dengan 27 November 2011 merupakan anniversary kelahiran Ijan yang ke 19 tahun !

Happy Birthday to youuu...
Happy Birthday to youuu...
Happy Birthday to youuu...
Happy Birthday to Ijannnn !

Semoga panjang umur !
Dimurahkan rezeki !
Dirahmati dan Diberkati olehNya !

Anyway, semalam kitorang outting ramai-ramai g makan KFC je.
Celebrate birthday Ijan without cake !

Sorry Ijan ;(
Takpeee, yang penting kita-kita semua have fun gila gilaaaa kan?

Buktinya :


Aku, Yus and Sueha !


Faizal and Birthday boy !


Siti Fariza !

Okay, tu lah kitorang-kitorang yang outting semalam.
^^

Gambar ramai-ramai dekat KFC je.
After that, berpecah sudahhhh.

Aku dengan Yus pergi buat ni :







Nahhh !
Aku gn Yus g buat rambut gulung-gulung a.k.a curl !
Dah lama ngidam wehhh !
HAHA

Tapi maintain aku gemukkkk !
Haishhhh
-.-

Plus yang lain-lain selain aku dengan Yus dah hilang ntah mana lah 'berwindow shopping' kat bandar segamat tuuu !

At last, diorang balik dulu petang tu naik bus uitm, free je kannn.
Aku dengan Yus balik malam kotttt..
Naik taxi yang mahal nak mampussss !

THE END

Anyway, tu je dulu buat masa nih.
Sebab dah mornoon..so nak g makan-makan dulu dengan diorang-diorang ni !

Take care koranggg !
Hugs ! Kisses ! Warmest regards !
I love You lahhh korang !

You followed, I follow back !
&
I followed, You follow back !













No comments:

Post a Comment