Stalkers

Saturday, 26 November 2011

Guinea Pig a.k.a Guinea Vavi



Good Morning Bloggers !
Woke up at 9:30 am.
Having Mee Sedap for breakfast with Adiba
*ex-roommate*
Tak mandi pun takpe, HALAL !
HAHA !
o.O

Okay lah, tak payah nak sekiping sepiking sangat lah kan aku nih
-.-
Bukan fluent mana pun aku sepiking.
Mak Abah aku boleh lah.

Btw, bukan nak wish morning je.
Tapi ada lagi mende lain aku nak share dengan korang-korang si kaki bloggers nih.

Nahhh !
Tengok gambar binatang ni.
Tengok BINATANG tu saje okay !



Guinea Pig lahhh!

Nama dia Ms. Pitbul tauuu...

Sangat comel.. !
Tapi..bukan aku punya lahhh.
Dia ni pet kawan aku, yang Adiba tadi tu.
Harini aku kena jaga dia sebab Diba nak balik rumah.
Leceh nak bawak dia ni sekali.

Memang nasib dia lah kena tidur dengan aku kannn malam ni.
HAHA
Dah la kecik je, geram aku tengok binatang ni sibuk nak lari.
Lari bukan laju mana punn..haishhh !
Ada hati jugak tuuuu :p

Rasa  nak GIGIT-GIGIT je si Pitbul ni !
Aku tak sure pulak umur dia ni berapa.
Agaknya still dalam golongan  Baby or Kanak-kanak kottt.

Anyway,
Tak padan dengan kecik..
Tapi dah pandai naik sheikhhh !
HAHA
Korang jangan fikir lain pulak yeaaa..
Bukan naik sheikhhh tang lain..dia ni konpem gelepar semacam kalau dengar bunyi plastic makanan dia.
Tak reti diam doeee !

Jealous aku tengok Diba ada pet sendiri kat hostel.
Pet aku binatang kucing tu kat rumah.
Tak kan lah aku nak bawak ke sini pulak kannn !

Aku nak Guinea Pig a.k.a Guinea Vavi nih !
HAHA
So, sape-sape baik hati....

Belanja aku 1 bolehhhh?
^^

Tak pun bagitau aku mana place nak dapat murah !

Please please pleaseeeee korang !

Okay tu je !
Tolong tauuuu !
Thanks !

Hugs ! Kissess ! Warmest regards !
I love You lahhh korang !

You followed, I follow back !
&
I followed, You follow back !

No comments:

Post a Comment