Stalkers

Saturday, 26 November 2011

Korang-korang !



 Wehoooo !
Greetings bloggers terchentaaa !

Okay,
Seriousshit aku bosan gila tahap gaban gila babi harammmmm !
Dah lah kena tinggal sorang-sorang je minggu ni..
Haishhhh -.-

Dengan hati yang rela tapi terpaksa,
aku redhakan je lah nasib aku kena stay sorang-sorang je 3hari without roommates.
Sedih kan?

Eventhough aku takde lah rapat mana dengan roommates aku, tapi aku rindu diorang wehhh !
Kalau takde diorang semua, senyap sunyi je lah bilik ni.
Jangan harap aku boleh gelak sesuka hati kalau takde diorang ni.
Memekak macam mana sekalipun roommates aku nih, diorang tetap fun and funny !
HIHI

Diorang takde lah banyak sangat bercakap dengan aku.
Pelik !  Weirdo !
Kenapa? Mengapa? Bagaimana?
Haishhh !

Korang si roommates aku, kenapa?
Aku ni muka KETAT sangat aeh?
Ke korang tengok aku ni BERLAGAK semacam?
Ke aku tak layak masuk dalam list kawan-kawan korang?

HAHA
Takde pape lahhh..bukan nak touching.
Saje je.. aku ni je haa yang susah sikit nak tegur orang.

BUKAN SOMBONG !

BUKAN BERLAGAK !

Aku ni nak kata PEMALU tak jugak..
Tapi agak susah untuk aku memulakan conversation a.k.a perbualan tu.
Ntah..dop tahu lah plop.

Confident level aku low kotttt !
Tu lah sebab utama aku ni tak ramai kawan... heeee~

Sumpah tak tipu..
Dengan lelaki ke perempuan ke, aku memang susah sikit nak tegur orang.
Lagi-lagi mana yang aku tengok muka tu macam nak makan aku je kan.. tengok pulak atas-bawah je.
Mana aku tak takut T.T

Neway, aku suka berkawan !

Sekali kau dah berkawan dengan aku..
Siap sedia lah telinga kau dengan pape pendinding sebab aku ni Mulut Becok okay !
HAHA

Aku susah tu susah jugak nak mulakan conversation.
Tapi sekali dah bukak table !
Naahh kau, itu table aku yang punya !
Errr?
Takde lah sampai macam tu sekali kan..tipu je aku ni !

Kena tahan jugak dengan masalah Kuat Touching aku ni.
Teramat lah sensitif si Ijat ni yea korang-korang !
Takde lah touching mana.

Biasalah bila orang nak gurau tu aku tak kisah..
Tapi..ni tak, yang g gurau hal personal tu kenapa?
Aku ada gurau ganas-ganas macam tu ke?
Tau pulak kau marah kan !

*Sorry bloggers, bukan untuk korang. Dedicated to ex-bff aku*

Okay okay, tu je dulu.
Aku dah dapat kawan nak tidur sama malam nih !
Yehaaaa !
Nak packing baju... !
Aku yang g merayau bilik orang malam ni
:)
Bye bye !
Hugs ! Kissess ! Warmest regards !
I love You lahhh korang !

You followed, I follow back !
&
I followed, You follow back !



No comments:

Post a Comment